A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

на базі опорного закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» смт.Затишшя Захарівського району Одеської області» проведено тренінг для вчителів закладів освіти, які навчатимуть першо

Дата: 19.02.2018 10:29
Кількість переглядів: 495

16 та 17 лютого 2018 року на базі опорного закладу «Навчально-виховний  комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад  І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» смт.Затишшя Захарівського району  Одеської області» розпочався  тренінг для вчителів закладів освіти, які навчатимуть першокласників  у 2018-2019н.р. з питань впровадження проекту  Державного стандарту початкової загальної освіти.

     В перший день відкрили  першу (очну) сесію та привітали учасників начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради  Олена Камалівна Мирзакірова та методист методичного кабінету комунальної установи «Захарівського РЦОЗОКМП»  Сікорська Людмила Олександрівна.

 Групу з 22 педагогів навчали в тісній співпраці два тренери А.А.Бортнікова та Л.О.Чумак.

   Всі учасники були зацікавлені в продуктивній співпраці, що було позитивним фактором для ефективного засвоєння матеріалів тренінгу. Під час навчань педагоги ознайомилися з Концепцією Нової української школи та проектом Державного стандарту початкової загальної освіти. Вони не лише зрозуміли головні компоненти нової  української школи (НУШ) та її  мету, а й усвідомили необхідність їх впровадження  у життя. Тренери зуміли донести  до вчителів те, що без вмотивованого вчителя нічого не вийде, що НУШ – це цікаво і не так страшно, як здається на перший погляд.

Всі вчителі, які проходили навчання, показали нам своє палке бажання змінити сучасну школу, де школяр отримує здебільшого суму знань, на НУШ, куди діти будуть іти з бажанням і там зможуть стати конкурентоздатними випускниками.

 

     Тренери впевнені, що тісна співпраця допоможе досягти всіх цілей тренінгу  та  інших необхідних  результатів. Адже тільки  так можливо  втілити головну мету: змінити освітнє середовище, впровадити навчання для життя. І врешті – зробити  українську школу відкритою, цікавою та сучасною.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь