A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вирішується питання щодо придбання соціального житла

Дата: 06.12.2017 10:33
Кількість переглядів: 845

Станом на 01 грудня 2017 року на позачерговому квартирному обліку перебуває  25 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Крім того, 26 дітей знаходяться під опікою, в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Захарівської райдержадміністрації – 3 дитини  та в інтернатних закладах знаходяться  5 дітей.  

            Враховуючи те, що черга квартирного обліку має тенденцію до збільшення, виконавчий комітет прийняв рішення щодо придбання соціального житла. Рішенням виконавчого комітету від 28.11.2017 року № 104 створено відповідну робочу групу На даний час розглянуто 5 пропозицій щодо придбання такого житла. У зв’язку з тим, що Кабінетом Міністрів України передбачено у 2017 році субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/ реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації, виконавчий комітет об’єднаної територіальної громади прийняв рішення звернутись із клопотанням до відповідної комісії облдержадміністрації щодо виділення коштів у сумі 1 368,0 тис. грн., для придбання соціального житла для  7 дітей, з метою поліпшення їх житлових умов.

            На розгляд Комісії подано документи на 3 житлових будинки та 2 квартири, що пропонуються для придбання соціального житла, з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 887 «Про затвердження Порядку та Умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету  місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/ реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації», а саме на:

            житловий будинок, розташований за адресою: Одеська обл., Захарівський р-н, смт. Захарівка, вул. Медиків, 2;

             квартиру, що знаходиться в житловому будинку розташованому за адресою: Одеська обл., Захарівський р-н, смт.Затишшя, вул. Привокзальна 1б, кв.1;

            житловий будинок, розташований за адресою: Одеська обл., Захарівський р-н, с. Перехрестове, вул. Жовтнева б/н;

            житловий будинок, розташований за адресою: Одеська обл., Захарівський р-н, смт.Затишшя, вул. Центральна (Леніна), 12.

                 квартиру, що знаходиться в житловому будинку розташованому за адресою: Одеська обл., Захарівський р-н, смт.Захарівка, вул.. 1  Травня, 41, кв.1.

За результатами розгляду пропозицій виконавчого комітету  об’єднаної територіальної громади Комісія прийняла рішення включити всі об’єкти в Перелік об’єктів, фінансування яких  передбачено у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/ реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації. Тобто є ймовірність, що до бюджету об’єднаної територіальної громади з державного бюджету додатково надійдуть кошти в сумі 1 368,0 тис. грн. для реалізації поставленої цілі.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь