A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Створено опорний заклад.

Дата: 15.08.2017 12:24
Кількість переглядів: 655

За для підвищення якості освіти, раціонального та ефективного використання ресурсів, модернізації навчальних закладів розпочато реорганізацію системи освіти в сільській місцевості. Замість моделі «школа на кожне село» запропоновано систему опорних шкіл (hub-school) та їхніх філій.

Опорні школи (hub schools) – одна з найбільш вдалих ініціатив Міністерства освіти і науки України, що органічно вписується у процес децентралізації влади, зростаючого впливу громади на забезпечення якісних умов життя населення, в першу чергу – якості освіти дітей сільських територій. І не дивлячись на постійну критику та численних критиканів, ідея створення опорних шкіл «приживається» на місцях, хоч і з труднощами, але рухається вперед.

Ось і в Затишанській об’єднаній територіальній громаді прийнято рішення про створення опорного закладу. Депутати Затишанської селищної ради 10 серпня 2017 року, одностайно проголосували за рішення щодо створення опорного закладу Затишанської об’єднаної громади. Так, рішенням сесії Затишанської селищної ради від 10 серпня 2017 року № 159/1-УІІ «Про утворення опорного закладу» утворено комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» (опорний заклад) смт.Затишшя Захарівського району Одеської області,утворено такий заклад  та затверджено його Статут.

Наразі вживаються заходи щодо забезпечення своєчасної реєстрації установчих документів в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань управлінням з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради.

Вітаємо громаду з доленосним рішенням щодо формування нової якісної освіти та сподіваємось, що опорний заклад забезпечить не лише якісну освіту але й стане ядром селищної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь