A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Нові меблі у дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів Затишанської об'єднаної територіальної громади.

Дата: 23.08.2017 15:19
Кількість переглядів: 736

                З метою покращення умов перебування малечі  у дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів  Затишанської об’єднаної територіальної громади управлінням з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради було замовлено нові меблі /ліжечка, столи, стільці, парти/,  шведські стінки, масажі доріжки для профілактики плоскостопості у дітей та спортивний інвентар.

              22 серпня 2017 року фізичними особами – підприємцями Венгер Русланою Миколаївною та Симоновим Миколою Миколайовичем було доставлено  замовлені меблі.

Нові ліжка зроблять дитячий сон солодшим, зайняття на шведських стінках забезпечать покращення фізичного розвитку, а масажні доріжки дадуть змогу здійснювати профілактичні заходи з попередження плоскостопості у дітей.

               Сподіваємось, що малечі будуть до вподоби нові меблі, а їх перебування у дитсадку цікавішим та веселішим,адже  дитячий садок – це місце де наші діти розвиваються, опановують правила поведінки, отримують знання.  Не аби яке значення має створена в приміщенні дбайливими руками і добрим серцем атмосфера, яка дасть малюкам комфорт і затишок.        

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь