A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулось засідання п’ятнадцятої сесії селищної ради сьомого скликання

Дата: 28.03.2018 11:47
Кількість переглядів: 469

27 березня 2018 року о 12,00 годин в актовій залі селищної ради відбулось пленарне засідання п’ятнадцятої сесії селищної ради сьомого скликання.  В роботі сесії взяли участь 16 депутатів із 22. Запрошені заступник голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Клапатюк В. Г., керуючий справами виконавчого апарату селищної ради С. А. Петренко, т.в.о. старости сіл М.П. Кущенко, головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин, архітектури та ЖКГ селищної ради Н. А. Галишина, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради Мирзакірова О. К., начальник фінансово-економічного відділу селищної ради Романик О. І., директор КЗ «Затишанський Будинок культури» Загорнюк Н. М., кандидат на посаду директора Затишанського комунального підприємства «Господар» Кожухар Д. О. Крім того, на пленарному засіданні сесії були присутні депутати Захарівської районної ради Журавленко О. І. та Стрижак Н. І. На порядку денному  22 питання:

                1. Звіт про роботу комунального закладу «Затишанський Будинок культури»  у 2017 році

2. Про продовження дії контракту з директором комунального закладу «Затишанський Будинок культури» Загорнюк Н. М.

3. Про призначення директора Затишанського комунального підприємства «Господар».

4. Про затвердження розпоряджень голови селищної ради, виданих у міжсесійний період

5. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України».

6. Про внесення змін до Програми проведення культурно-масових заходів на 2018 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 22 грудня 2017 року № 247/1- VII

7. Про затвердження Програми підтримки Затишанського комунального підприємства «Господар» на 2018 рік

8. Про затвердження Програми зовнішнього вуличного освітлення населених пунктів Затишанської селищної ради на 2018 - 2019 роки.

9. Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 25.01.2018 р. № 270/1- VII «Про виділення коштів на придбання шкільного автобусу для закладів освіти Затишанської селищної ради»

10. Про виділення коштів на придбання комп’ютерної техніки для закладів освіти Затишанської селищної ради.

11. Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 21.12.2017р. № 238/1- VII «Про бюджет Затишанської селищної ради на 2018 рік».

12. Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 12.04.2017р. № 86/1- VII «Про реорганізацію комунального закладу «Затишанський будинок культури».

13. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення від ТП-233 с. Торосове Захарівського району  Одеської області.

14. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Залізнична від ТП-101 в смт. Затишшя Захарівського району Одеської області».

15. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Колгоспна від ТП-73 в смт.Затишшя Захарівського району Одеської області».

16. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт Амбулаторії загальної практики сімейної медицини в смт.Затишшя Захарівського району Одеської області».

17. Про визначення замовника будівництва об’єкта «Капітальний ремонт покрівлі будівлі НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» смт.Затишшя Фрунзівського району Одеської області»

18. Про надання дозволу гр. Д. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться за адресою: ХХХХХХХХХХХХХХХ

19. Про надання дозволу гр. Г. на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться за адресою: ХХХХХХХХХХХХХХХХ

20. Про погодження передачі земельної ділянки в постійне користування Затишанському комунальному підприємству «Господар».

21. Про погодження передачі земельної ділянки в довгострокову оренду ТОВ «Затишанське».

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. С., загальною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться за адресою: ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

                По завершенню розгляду питань порядку денного було обговорено ще вісім питань, а саме:

- Про виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (2 га)

- Про капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Колгоспна смт.Затишшя Захарівського району Одеської області.

- Про реконструкцію мереж вуличного освітлення в смт. Затишшя Захарівського району Одеської області.

- Про встановлення відео спостереження в населених пунктах селищної ради та підтримка районного відділку поліції.

            - Про створення центру надання адміністративних послуг на території Затишанської селищної ради.

            - Про створення інформаційного листка Затишанської селищної ради та заходи щодо інформованості населення громади.

            - Про результати моніторингу подання е-декларацій депутатами селищної ради.

  • Про приєднання Перехрестівської сільської ради
  • Про виділення коштів на ремонт даху багатоквартирного будинку, який знаходиться за адресою: вул. Київська, 1, смт. Затишшя.

Робота депутатів в пленарному засіданні сесії селищної ради проходила злагоджено та була продуктивною і конструктивною. Всі питання порядку денного розглянуто протягом трьох годин 40 хвилин

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь