A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Участь делегації Затишанської ОТГ в Прес-турі до Балтської міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 05.05.2018 12:04
Кількість переглядів: 439

Делегація у складі голови Затишанської селищної ради Г. Топольницького, заступника голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів В. Клапатюк, начальника управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради О. Мирзакірової та керуючого справами виконавчого апарату селищної ради С. Петренко взяли участь у роботі Прес-туру в Балтську ОТГ на тему «Успішний досвід реалізації медичної та освітньої реформи в Балтській об’єднаній територіальній громаді», який відбувся в рамках проекту «Пульс» 20 квітня 2018 року. Даний захід організовано Асоціацією міст України для новостворених Ширяївської та Біляївської ОТГ, громад Миколаївської області, що стоять лише на початку процесу децентралізації. Головною метою прес-туру було ознайомлення членів громад Одеської та Миколаївської областей, а також представників ЗМІ із успішними надбаннями, шляхами долання труднощів та передовими стратегіями розвитку Балтської ОТГ у сфері освіти та медицини.

                Під час прес-туру учасники заходу відвідали навчально-виховний комплекс «Балтської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 – колегіум», навчально-виховний комплекс «Балтської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2-гімназія», Вищий навчальний комунальний заклад «Балтське педагогічне училище» та ознайомились з роботою неприбуткового комунального підприємства «Балтський центр первинної медико-санітарної допомоги».

                Про хід реалізації медичної реформи в Балтській ОТГ детально розповіли начальник відділу охорони здоров’я Чорний Станіслав Іванович та головний лікар некомерційного комунального підприємства «Балтський центр первинної медико-санітарної допомоги Балтської міської ради Колонтай Роман Леонідович.

                Із шляхами реалізації реформи в галузі освіти присутніх ознайомили заступник міського голови з соціальних питань Желіховський Валерій Анатолійович та начальник відділу освіти міської ради Кулик Петро Янкович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь