A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулось позачергове засідання 22 сесії Затишанської селищної ради сьомого скликання

Дата: 15.11.2018 09:37
Кількість переглядів: 407

13 листопада 2018 року відбулось позачергове пленарне засідання 22 сесії Затишанської селищної ради сьомого скликання. На порядку денному 14 питань, з них:

- Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 22 грудня 2017 року     № 243/1-УІІ «Про передачу субвенцій із селищного бюджету Затишанської селищної ради до районного бюджету Захарівського району».

 

-  Про внесення змін до Програми забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа Затишанської селищної ради  на 2018 рік, затвердженої рішенням Затишанської селищної ради від 11. 05.2018 р. №  337/1 – VІІ

 

- Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 22 грудня 2017 року № 238/1-УІІ «Про бюджет Затишанської селищної ради на 2018 рік»

 

- Про делегування повноважень до управління соціального захисту населення Захарівської районної державної адміністрації Одеської області.

 

-  Про надання житлового будинку по вул. Вишневій, 15 в с. Перехрестове Захарівського району Одеської області за договором найму соціального житла.

 

- Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення вул. Залізнична смт.Затишшя Захарівського району Одеської області.

 

  • Земельні питання
  • РІЗНЕ.

 

Участь у роботі взяли 12 депутатів селищної ради. Крім того, до участі в роботі сесії були запрошені: заступник голови селищної ради Клапатюк В. Г., начальник фінансово-економічного відділу селищної ради, головний бухгалтер Романик О. І., керуючий справами виконавчого апарату селищної ради Петренко С. А., спеціаліст відділу з питань земельних відносин, архітектури та ЖКГ селищної ради Синько Г. Д. На час роботи сесії виявили бажання бути присутніми депутат Захарівської районної ради Стрижак Н. І. та представник Служби Безпеки України Шарко Ю. М.

Під час розгляду та обговорення питань порядку денного депутатами селищної ради прийнято ряд важливих рішень. Одним із таких питань, є передача залишків медичної субвенції із селищного бюджету до районного бюджету з метою забезпечення нормального функціонування комунальної установи «Захарівська центральна районна лікарня» на поточні видатки та проведення капітального ремонту дитячого відділення. Також прийнято рішення про делегування в І півріччі 2019 року управлінню соціального захисту населення Захарівської районної державної адміністрації повноваження розпорядника бюджетних коштів у сфері соціального захисту населення.  Крім того, з метою забезпечення дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, прийнято рішення виділити кошти на співфінансування, з метою придбання житла дітям сиротам.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь