A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Будується новий стадіон

Дата: 03.06.2019 10:38
Кількість переглядів: 364

 

Біля школи у селищі Затишшя триває спорудження сучасного стадіону для міні-футболу. Він буде зі штучним покриттям, а бігова доріжка і волейбольне поле – з литої резини.

Також тут буде встановлено десять спортивних тренажерів та комплекс для воркауту. Територію повністю огородять та обладнають шістьма ліхтарями для нічного освітлення.

Новий стадіон будується на умовах співфінансування: два мільйони двісті тисяч гривень виділено з державного бюджету за сприяння народного депутата України Олександра Семеновича Пресмана, і ці гроші вже освоєні наприкінці минулого року, ще 2 мільйони 650 тисяч гривень передбачено у скарбниці Затишанської ОТГ – за ці кошти роботи виконуються зараз.

– Ми планували урочисте відкриття стадіону 1 червня, але, на жаль, будівельники не встигають до цієї дати, – прокоментував голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Тому ми вирішили вже не поспішати, щоб зробити все якісно і на роки.

Будівництво нового спортивно містечка, про яке так мріяли жителі громади, поставило перед владою іншу проблему – тепер треба облаштувати майданчик для проведення загальних шкільних лінійок. Адже раніше такі заходи проводилися на місці стадіону, що зараз будується. Скоріш за все, майданчик з тротуарною плиткою розташують поруч зі стадіоном – для цього є і місце і можливості.

На знімку: Геннадій Топольницький на будівництві стадіону

Рубрика: 

Влада

Суспільство

Выпуск: 

29.05.2019

Автор: 

Олена Харченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь