A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ремонтують приміщення для роботи медиків

Дата: 03.06.2019 10:39
Кількість переглядів: 297

Ремонтують приміщення для роботи медиків

Фото без опису

Як тільки дозволили погодні умови, бригада будівельників взялася за реконструкцію будівлі, що передбачена для медиків місцевої лікарняної амбулаторії. Це хоч і доволі старе, проте надзвичайно міцне приміщення, де ще минулого навчального року здобували знання учні початкової школи. Дітей «переселили» до загального гурту школярів, а в реконструйованій будівлі організують роботу сімейного лікаря та двох стоматологів.

У першу чергу тут замінили дах зі встановленням нової системи водовідливів. Затим у приміщення підвели проточну воду і обладнали каналізацію. 

Нині триває заміна системи опалення та встановлення нового котла. 

Також проводиться внутрішній ремонт усіх кабінетів (їх буде аж 12) та зовнішнє облаштування стін.

Завершення всіх робіт планується через два місяці.

Під час оглядин цих вражаючих перетворень голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький звернув нашу увагу на подібне приміщення, що розташоване поруч з майбутньою амбулаторією. Воно таке ж старе, але надзвичайно міцне. Місцеві вандали не один рік намагаються розвалити його на будматеріали. Але це їм ніяк не вдається. Будівельники з досвідом зробили висновок, що свого часу приміщення споруджували якісно і на совість – робили кладку з яєчним білком. Тому воно стоятиме ще не одне десятиліття на противагу новим, наспіх збудованим об’єктам соціальної сфери. Саме з цієї причини Затишанська ОТГ відмовилася від участі в проекті державного рівня, за яким у низці сіл будуються нові амбулаторії для сімейних лікарів. Геннадій Миколайович вважає, що треба дати раду будівлям, що стоять пусткою десятиліттями, а вже потім, за необхідності, витрачати кошти на нові.

Отож, у цьому закинутому приміщенні поряд з лікарняною амбулаторією планують облаштувати лабораторію для взяття аналізів та власну станцію швидкої допомоги із відповідним автомобілем для виїзду медиків.

На знімку: приміщення амбулаторії

Рубрика: 

Влада

Суспільство

Выпуск: 

29.05.2019

Автор: 

Олена Харченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь