A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Міністерство культури, молоді та спорту України інформує про надання пропозицій щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України

Дата: 30.01.2020 10:23
Кількість переглядів: 274

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року № 1333 «Про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» (зі змінами) районні державні адміністрації (у тому числі районні у м. Києві), органи місцевого самоврядування, громадські об’єднання, які не мають статусу всеукраїнських, відокремлені підрозділи всеукраїнських громадських об’єднань, благодійні організації, а також місцеві або регіональні засоби масової інформації мають можливість подати в термін до 1 березня 2020 року пропозиції щодо кандидатів на присудження Премії. Документи кандидатів мають бути оформлені в установленому порядку відповідно до п.7 зазначеної постанови Кабінету Міністрів України та надіслані на поштову адресу:  вул. Еспланадна 42, каб. 313а, м. Київ, 01601.

                Слід звернути увагу на те, що Премія присуджується за досягнення протягом 2019 року (при цьому можуть також враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки). Щороку присуджується до 20 Премій у розмірі 50,0 тис. гривень кожна. Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами.

                Додаткова інформація щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії – за телефоном (044) 284-30-26 (відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь