A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Перший шахматний турнір

Дата: 17.02.2020 12:36
Кількість переглядів: 277

У суботу, 8 лютого, в Затишанській ОТГ проходив відкритий турнір з шахів серед чоловіків. Ініціатором проведення турніру виступив житель смт Затишшя голова фермерського господарства СФГ «Роксолана» Чеховський Микола Петрович. Дуже приємно, що його ініціативу підтримав очільник нашої громади Топольницький Геннадій Миколайович. Тому даний турнір було проведено на належному рівні. На запрошення прийняти участь у змаганнях відгукнулися команди з Великомихайлівки, Ширяєве, Захарівки та Затишшя. Загалом у заході прийняли участь 24 учасники.

Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері. Після закінчення турніру всі присутні виразили подяку за організацію заходу Топольницькому Геннадію Миколайовичу та начальнику Управління ОКМП Мирзакіровій Олені Камалівні. Окремо хочеться висловити вдячність Чеховському Миколі Петровичу за спонсорську допомогу в організації заходу та виділення коштів на грошові премії.

Такий захід відбувся в нашій громаді вперше. Учасники виявили бажання і надалі брати участь у таких турнірах. І я впевнений, що при такій підтримці нашого керівництва, яке докладає багато зусиль для розвитку спорту в громаді, всі заплановані спортивні змагання будуть у нас проходити регулярно та на високому рівні.

Директор Затишанської КДЮСШ Кущенко Юрій Павлович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь