A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

На території Затишанської громади вживаються заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території Затишанської селищної ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

Дата: 24.03.2020 13:08
Кількість переглядів: 218

З метою забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення громади на території громади здійснються заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території Затишанської селищної ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

Так, працівниками Затишанського КП «Господар» проведено позапланову дезінфекцію водонапірних башт та водопровідних мереж в населених пунктах смт.Затишшя, с. Торосове, с. Весела Балка, с. Загір’я, с. Скинешори та позапланову дезінфекцію каналізаційних стоків в смт. Затишшя (школа, притулок, дитячий садок).

Крім того, проведено дезінфікуючі заходи у місцях загального користування та багатоквартирних житлових будинків незалежно від форми власності, зокрема у під’їздах – обробка дезінфекційним розчином вхідних дверей, сходових маршів та клітин тощо.

Працівники КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Затишанської селищної ради Захарівського району Одеської області постійно здійснюють прийом та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання санітарно-гігієничних норм і правил запобігання зараження вірусною інфекцією.

Тимчасово зупинено роботу Затишанського НВК та Торосівського НВК, КЗ «Затишанський Будинок культури» та його філій, КЗПО «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Затишанської селищної ради, тренажерної зали та спортивних, дитячих майданчиків і стадіонів, закладів ресторанного господарства, а саме кафе та барів.

Суб’єктів господарювання попереджено про тимчасове зупинення роботи усіх магазинів, крім продуктових та аптек, під підпис.

Працівники селищної ради працюють з обмеженим доступом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь