A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Рішення виконавчого комітету Затишанської селищної ради від 15 квітня 2020 року № 58 "Про заборону використання питної води із комунальної водопровідної мережі для поливу городів"

Дата: 28.04.2020 09:27
Кількість переглядів: 754

Рішення виконавчого комітету Затишанської селищної ради від 15 квітня 2020 року № 58 "Про заборону використання питної води із комунальної водопровідної мережі для поливу городів"

Відповідно до положень законів України "про питну воду та питне водопостачання ", "про житлово-комунальні послуги", Правил користуання системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008р. № 190, керуючись ст. 34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", в зв’язку з посухою, суттєвим зниженням рівня грунтових вод артезіанських свердловин, виконавчий комітет селищної ради ВИРІШИВ:

1. Визнати факт використання питної води із комунальної водопровідної мережі для поливу городів, як нераціональне використання питної води.

2. Заборонити використання питної води із комунальної водопровідної мережі в населених пунктах для поливу городів в період з 06.00 год. до 23.00 год.

3. Встановити, що за порушення заборони використання питної води із комунальної водопровідної мережі для поливу городів у визначений час, споживачу буде припинено надання комунальних послуг шляхом відключення його від мережі централізованого постачання холодної води.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь