A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новому фельдшеру – оновлене приміщення

Дата: 05.06.2020 08:43
Кількість переглядів: 1234

В селі Торосове триває реконструкція фельдшерського пункту. Після завершення всіх ремонтних робіт це буде зовсім новий простір всередині будівлі із сучасним оздобленням, сантехнікою та меблями.

- У квітні цього року на посаду завідувача фельдшерським пунктом прийшов  спеціаліст Євген Васильович Морський – людина небайдужа і з бажанням працювати на селі, – розповів голова Затишанської громади Геннадій Топольницький. – Тому ми вирішили підтримати медика і виділили із селищного бюджету кошти для покращення умов його роботи та прийому пацієнтів. Тим паче, що в селах Торосівського старостинського округу проживає майже тисяча мешканців і люди теж потребують медичного обслуговування у відповідних умовах.

Головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради Тетяна Лисакова додала, що вже виконано перепланування приміщення фельдшерського пункту – тут буде більш просторий кабінет для прийому пацієнтів, маніпуляційна та санітарно-побутові приміщення. Планується замінити внутрішні та зовнішні двері і сантехніку, виконати сучасне внутрішнє оздоблення, реконструкцію внутрішньої та зовнішньої мережі електропостачання. Словом, будівля заграє новими світлими фарбами. Також вирішується питання відкриття в Торосовому невеликого аптечного кіоску, де люди зможуть придбати найнеобхідніші ліки.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь