A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ремонт в дитсадку села Торосове

Дата: 09.06.2020 10:50
Кількість переглядів: 917

Влада Затишанської ОТГ виділила кошти для капітального ремонту другої половини приміщення дитячого садка в Торосовому. Понад десять років ця частина стояла пусткою, якийсь час тут навіть проводилася церковна служба. Використовувалася лише одна половина, в якій перебувала одна група дошкільного підрозділу.

Останніми роками гостро постало питання нестачі місця для виховання дошкільнят. Щоб хоч якось вирішити проблему, у школі відкрили підготовчу групу короткотривалого перебування, де діти 5-річного віку могли знаходитися лише до обіду. Для повноцінного сну та дозвілля просто не було умов. 

Громада вирішила використати існуючу типову будівлю дитсадка по максимуму і відремонтувати її другу половину. Це доволі просторе приміщення з двома окремими входами. Тут дітки зможуть готуватися до першого класу, нормально відпочити, поїсти, погратися тощо. Кожна група має свій вхід, ігрову, спальню, їдальню і туалетну кімнату.

- Це буде повноцінний дитсадок, –  розповів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Після завершення ремонтних робіт візьмемося за зовнішнє оздоблення будівлі та облаштування прилеглої території – збудуємо альтанки, гойдалки, проведемо озеленення, щоб діткам і вихователям було комфортно тут перебувати.

Начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ Альона Мирзакірова додала, що для оновленого приміщення вже замовили жалюзі і всі меблі: столики, стільці, шафи, ліжка. Також будуть сучасні матраци, ковдри, подушки, постільна білизна, рушники, посуд. Тобто все буде абсолютно нове.

Наразі до двох груп дитсадка записані 32 дитини. Це повністю задовольняє потреби села Торосове.

Поки триває карантин та розпочалися шкільні канікули, вихователі та їх помічники проводять внутрішній косметичний ремонт приміщення, де цього року виховувалися малюки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь