A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Випускники 9 класу Затишанської опорної школи отримали свідоцтва про здобуття базової середньої освіти

Дата: 12.06.2020 11:23
Кількість переглядів: 1377

             Діти, батьки і вчителі зібралися у фойє рідного навчального закладу. Для уникнення значного скупчення людей, адміністрація школи прийняла рішення вручати свідоцтва невеликим групам учнів. Для цього склали графік за алфавітом і погодили його з батьками.

            У призначений час прийшла перша група дев’ятикласників. З теплотою та любов’ю до них звернулися директор школи Людмила Олександрівна Чумак, класні керівники Ірина Владиславівна Лукіянчук та Олена Дмитрівна Чорномаз, а також перші вчителі Ольга Михайлівна Пукас і Василина Григорівна Галишина. Їх щирі слова та добрі побажання зворушили дітей до сліз.

            - Звичайно, в цьогорічних «карантинних» умовах ми не змогли влаштувати дітям урочисте вручення свідоцтв, проте намагалися зробити цю мить святковою, поділилася емоціями Л.Чумак. – Чекаємо всіх випускників дев’ятого класу 1 вересня і сподіваємося, що в нас буде великий 10 клас, а може й два. Адже у зв’язку із захворюванням на коронавірус чимало батьків побоюються відпускати дітей на навчання за межі ОТГ.

            - Цього року базову середню освіту в Затишанській опорній школі здобув 41 учень, а Тетяна Хомінець закінчила 9 клас з відзнакою, додала заступник директора з навчальної роботи Вікторія Іванівна Гоцуленко. – Сердечно бажаю, щоб  діти обрали правильний шлях і здобули  професію до душі, а якщо вирішать повернутися до школи у 10 клас ми їх дуже чекаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь