A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВПОРЯДКУВАЛИ БРАТСЬКУ МОГИЛУ

Дата: 26.06.2020 12:19
Кількість переглядів: 1201

Сьогодні техпрацівниці Затишанського навчально-виховного комплексу взялися за прибирання території біля братської могили у центрі громади. Через тривалі та щедрі опади тут активно почала підійматися рослинність і треба було докласти чимало зусиль для її знищення.

Над цим старанно попрацювали Тетяна Балакір, Ольга Короленко, Інна Каблаш, Лариса Слободенюк, Людмила Короленко, Тетяна Геркула, Валентина Оліх, Марія Кириленко, Олена Косюк та Людмила Сівак. Декілька годин роботи – і це святе місце набуло зовсім іншого, привабливого вигляду.

- Техпрацівниці Затишанського НВК не лише виконують свої безпосередні обов’язки, а й завжди беруть активну участь у громадському житті нашого краю, –  розповіла директор Затишанського НВК Людмила Чумак. – Лише цього року вони вже тричі впорядковували місця поховань воїнів Другої світової війни – пам’ятник Марії Кулькіній в селі Андрусова, могилу невідомим льотчикам біля ТОВ «Затишанське» і територію братської могили у Затишші. У планах – прибрати братську могилу невідомим солдатам, що знаходиться в селі Гедеримове Перше. Крім людських рук тут також слід задіяти техніку для викорчовування порослі. Я щиро вдячна нашим технічним працівникам за їх добросовісну працю і готовність бути корисними громаді. Бажаю їм здоров’я, щастя і всього лише найкращого! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь