A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЕКОРАТИВНЕ ОСВІТЛЕННЯ У ПАРКУ

Дата: 01.07.2020 11:57
Кількість переглядів: 523

Місцевий парк селища Затишшя засяяв уночі яскравою ілюмінацією.

Ця ідея народилася в процесі підготовки громади до масштабного відзначення свята Івана Купала. Для місцевих жителів та численних гостей хотілося створити додаткову гарну атмосферу. Проте у зв’язку із забороною масових заходів через карантин, довелося відмовитися від святкування. А от декоративне освітлення у парку вирішили все таки встановити.

- Люди різного віку телефонують мені та пишуть у соцмережах із запитанням, чи буде у Затишші традиційне відзначення Івана Купала, – розповів голова ОТГ Геннадій Топольницький. – Ми не можемо нехтувати встановленими обмеженнями щодо коронавірусу, тому цього року свята не буде. Нехай хоч яскрава ілюмінація створить нашим жителям гарний настрій.

Геннадій Миколайович додав, що за рахунок громади закуплено шість нових  лавок для парку – найближчим часом працівники комунального господарства їх установлять.

Додатково розставлять урни, щоб вони були біля кожної лавиці.

У найближчих планах громади – оновлення діючого дитячого майданчика та освітлення декількох темних місць у парку: біля вбиральні, доріжки до вул. Шевченка (до речі, впорядкувати треба й саму стежку) і біля одного з приватних будинків, що межує з цим місцем відпочинку.

- У парку є ще один «вільний» куточок, де у майбутньому ми плануємо встановити невеликий фонтан та виготовити металеве дерево, щоб молодь при реєстрації шлюбу могла чіпляти замки чи стрічки як символ вічного кохання, – зауважив Г.Топольницький.  – Словом, хочеться зробити парк зручним і комфортним  для людей, аби він став своєрідною пам’яткою для місцевих жителів та гостей громади.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь