A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НЕХАЙ ЩАСТИТЬ НА ЗНО!

Дата: 01.07.2020 14:45
Кількість переглядів: 677

Жителі Затишшя складають зовнішнє незалежне оцінювання. До цього відповідального процесу долучилися не тільки цьогорічні випускники 11 класу, а й учні професійного ліцею та люди старшого віку, які виявили бажання здобути вищу освіту.

Для поїздки до пунктів складання ЗНО Затишанська громада безкоштовно надала автобус. Так, 25 червня майбутні абітурієнти їздили до Роздільної, а вчора, 30 червня – до Великої Михайлівки.

Групу супроводжує директор школи, заступник директора, вчитель-предметник, класний керівник, медсестра та представник батьків. Це своєрідна група підтримки, адже всі діти хвилюються і їм часто потрібна та чи інша допомога.

- При вході до автобусу всі без виключення проходять температурний скринінг та огляд медика, – розповіла директор Затишанського НВК Людмила Чумак. – Тоді ми зі спокійною душею вирушаємо в дорогу. Вчора, наприклад, був випадок, коли через надмірне хвилювання у двох випускниць вже у Великій Михайлівці різко підвищилася температура. Хоча ще у Затишші діти були в нормі. Ми заспокоїли дівчаток, дали їм трохи відпочити у тіні і їх стан покращився. Якби цього не сталося – дітей просто не пустили б до пункту здачі ЗНО.

Людмила Олександрівна додала, що, звичайно, учасникам ЗНО цього року непросто. Адже декілька годин поспіль їм доводиться перебувати у масці та рукавичках. Плюс літня спека виснажує. Тож треба бути дуже організованими і терплячими, щоб пережити цей складний період.

Директор школи подякувала керівництву громади за надання автобусу, щоб в майбутніх абітурієнтів не було проблем з поїздкою на пункти ЗНО, і сказала спасибі батькам нинішніх випускників, які щоразу налаштовують своїх дітей на зразкову поведінку в дорозі.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь