A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПІКЛУЮЧИСЬ ПРО БАГАТОДІТНІ РОДИНИ

Дата: 10.07.2020 09:09
Кількість переглядів: 1197

Вчора фахівці громади провели обстеження багатодітних родин, які потрапили в складні життєві обставини. Начальник відділу з питань охорони здоров’я та соціальної політики Ольга Павлівна Пустомельник, спеціаліст відділу Ольга Володимирівна Решетник, медсестра центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Пилипівна Южбабенко, соціальний педагог Затишанського навчально-виховного комплексу Олена Володимирівна Сіньковська та депутат селищної ради Любов Олексіївна Каблаш побували у деяких сім’ях селища Затишшя, сіл Скінешори та Нова Григорівка.

Під час рейду фахівці проводили роз’яснювальну роботу щодо виходу із конкретних життєвих ситуацій. Хтось ніяк не може взятися за здоровя дітей чи зробити невеличкий ремонт в оселі, у когось проблеми з оформленням документів або вступом дітей до навчальних закладів. Але практично всіх поєднує безвідповідальне ставлення до своїх малолітніх синів і дочок, любов до алкоголю та нестримне бажання жити у своє задоволення за «дитячі» гроші.

Сумно і гірко стає від того, що горе-матері не здатні приділити належну увагу своїм дітям, створити для них нормальні умови проживання. Адже майже у всіх хатах – бруд, сморід та суцільний безлад, що не робить честі таким батькам.

Спеціалісти й надалі контролюватимуть стан справ у багатодітних родинах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь