A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Пленарне засідання сесії депутатів селищної ради

Дата: 11.08.2017 16:02
Кількість переглядів: 498

            10 серпня 2017 року о 12.00 год. в приміщенні Затишанської селищної ради Захарівського району Одеської області відбулось пленарне засідання сесії депутатів селищної ради.

 

В пленарному засідання сесії взяли участь 16 депутатів із 22

Були присутні:

Клапатюк В. Г. – заступник голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів;

Кущенко М. П. – виконуюча обов’язки старости сіл Торосове, Іванівки, Володимирівки та Молорошеве;

Мирзакірова О. К. – начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради;

Галишина Н. А. – головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин, архітектури та ЖКГ селищної ради;

Петренко С. А. – спеціаліст з правових та організаційно-кадрових питань селищної ради;

Заблоцький С. О. -0 заступник начальника управління, начальник відділу планування заходів цивільного захисту, полковник служби цивільного захисту;

Сердюк А. В. – прокурор Роздільнянської місцевої прокуратури Одеської області.

До початку розгляду питань порядку денного пленарного засідання сесії слово надали Заблоцькому С. О., заступнику начальника управління, начальнику відділу планування заходів цивільного захисту, полковнику служби цивільного захисту.

Заблоцький С. О. звернувся до депутатів селищної ради з питанням щодо створення місцевої пожежної команди та поділився досвідом створення центру безпеки на території об’єднаної територіальної громади Лиманського району.

Заслухавши доповідь представника управління з питань цивільного захисту в Одеській області депутати вирішили розробити заходи щодо створення місцевої пожежної команди та забезпечити їх реалізацію в 2018 році.

Далі пленарне засідання сесії продовжилось з розглядом питань порядку денного:

1. Про внесення змін до рішення від 11.01.2017р. №34/-УІІ «Про бюджет Затишанської селищної ради на 2017 рік».

2. Про затвердження розпоряджень голови селищної ради, виданих у міжсесійний період.

3. Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 11.01.2017 р. «Про передачу субвенцій субвенції з селищного до районного бюджету».

4. Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 12.04.2017 р. № 92/1-УІІ «Про прийняття на баланс майна комунального закладу «Захарівський районний центр обслуговування закладів освіти, культури та молодіжної політики», що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ Захарівського району Одеської області, до комунальної власності Затишанської селищної ради Захарівського району Одеської області».

5. Про передачу майна закладів освіти та культури на баланс управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради.

6. Про створення опорного закладу.

7. Про затвердження структури та чисельності працівників загальноосвітніх навчальних закладів.

8. Про затвердження статуту комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» с.Торосове Захарівського району Одеської області в новій редакції.

9. Про затвердження Порядку призначення на посаду керівника опорного закладу та посаду керівника загальноосвітнього навчального закладу комунальної форми власності.

10. Про утворення Конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників опорного закладу та загальноосвітнього навчального закладу комунальної форми власності Затишанської селищної ради.

11. Про погодження відпустки голові Затишанської селищної ради Топольницькому Г. М.

12. Про надання премії голові селищної ради за підсумками роботи за І півріччя 2017 року.

13. Про присвоєння назви вулиці в с.Загір’я Захарівського району Одеської області.

14. Про надання дозволу гр. Семидоцькій Інні Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1487 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Захарівський район, смт. Затишшя, вул. Серьогіна, 13.

15. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сороченку Олесандру Миколайовичу загальною площею 0,1489 га для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель житлової та громадської забудови, яка розташована за адресою: Одеська область, Захарівський район, смт. Затишшя,                вул. Калініна, 21.

16. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крец Світлані Олександрівні загальною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за рахунок земель житлової та господарської забудови, яка розташована за адресою: Одеська область, Захарівський район, смт. Затишшя, вул. Привокзальна, 3.

17. Про скасування рішення Затишанської селищної ради від 12.07.2017 р.             № 142/І-УІІ «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Свірчевській Ользі Миколаївні загальною площею 0,1153 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться за адресою: Одеська області, Захарівський район, смт. Затишшя, вул. Московська, 13»,

18. Різне:

- Про розробку Стратегії розвитку Затишанської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.

- Про проведення капітального ремонту будинку учасника бойових дій гр. Баранова О. Л. за рахунок коштів місцевого бюджету.

Робота депутатів в пленарному засіданні сесії селищної ради проходила злагоджено, всі питання розглянуто.

 

 

 

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь