A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбувся святковий концерт Дня працівників освіти та Всеукраїнського дня бібліотек в Затишанському Будинку культури 28 вересня 2017 року.

Дата: 29.09.2017 16:13
Кількість переглядів: 550

     На передодні професійних свят Дня працівників освіти та Всеукраїнського дня бібліотек в Затишанському Будинку культури 28 вересня 2017 року відбулись урочистості та святковий концерт.  Освітян та бібліотекарів громади привітали голова Затишанської селищної ради Г. Топольницький та начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради О. Мирзакірова.

Голова Затишанської селищної ради Г. Топольницький наголосив : «Учитель - слово, яке в країнах Сходу пишуть з великої літери. Покликання, яке вимагає від людини всіх сил і здібностей без залишку. Служіння, яке не знає канікул і змін. Праця вчителів і викладачів заслуговує щирого визнання та подяки. Адже робота вчителя вимагає колосального терпіння і постійного професійного вдосконалення . Її значення для формування і розвитку суспільства неможливо недооцінювати. Професія вчителя дивно поєднує в собі молодість душі і мудрість слова, щоденну нелегку працю і щоденне свято перемоги знань. Нема для Вчителя більшого щастя, ніж успіхи своїх учнів», а також зазначив що  «Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства».

Далі винуватці свята змогли насолодитися святковим концертом, підготовленим вихованцями навчально-виховних комплексів та аматорами Затишанського Будинку культури.
Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь