A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У відповідь на звернення

Дата: 01.03.2018 16:18
Кількість переглядів: 442

Шановні жителі Затишанської громади!

Ми, депутати Затишанської селищної ради, звертаємось до вас з надією, що ви розумієте, є речі, які від нас не залежать. Сьогодні у правовому полі держави відбулися значні зміни, але необізнані та некомпетентні громадяни намагаються підірвати вашу довіру до нас депутатів.

Нас обурює те, що колега О.Журавленко, який неодноразово ігнорував засідання сесій, себе повів 15 лютого 2018 року під час загальних зборів жителів ОТГ.

У своїх зверненнях з місця до очільника громади, та й взагалі по відношенню до присутніх в залі, виявив неповагу, був неетичний та грубий. Обурюює той факт, що сім’я Журавленків майстерно не дала можливості Г. М. Топольницькому надати відповіді на поставлені запитання та обговорити плани роботи громади на майбутнє, вирішити всі нагальні проблеми. У деяких жителів складається враження, що всі депутати селищної ради такі. Як кажуть у народі "Одна вівця все стадо псує". Але це не так. На кожному засіданні розглядаються питання, які важливі для розвитку нашої громади. Виконавчий апарат прозоро доводить до відома депутатів інформацію з посиланням на законодавчі акти.

Всі рішення сесії своєчасно виставляються на сайті селищної ради для ознайомлення всіх жителів громади. Тому сумніватись, що рішення приймаються всупереч чинному законодавству не потрібно. Прийняття прозорих та законних рішень не вигідне декому, так як у них відсутні корупційні схеми та немає можливості наживи, що ставить всіх жителів громади в рівні умови.

Слід розуміти те, що розпоряджатись землями сільськогосподарського призначення, які знаходяться за межами населених пунктів не входить до повноважень селищної ради. Питання щодо виставлення таких земельних ділянок на земельні торги з продажу права оренди вирішується Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області. Тому звинувачувати голову громади, що він продає землю не має підстав.

Що стосується земель на яких люди випасали худобу та вважали пасовищем, то згідно Схеми поділу земель колективної власності колишнього КСП "Правда", вказані земельні ділянки є рілля (орні землі).

Підписи: Стрижак Н. І., Сторожук О. О., Потапенко Т. М., Симанич Ю. М., Шворак Н. П., Єремчук Т. А., Фурдуй О. В., Крутьян М. В., Пікуль П. П., Гайдай Р. М., Чернецька В. І., Кульчицька Т. В., Маняк О. В., Шарабаріна І. С., Пустомельник О. П., Сауляк В. П., Стан І. М., Кущенко М. П.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь