A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАМ МАЙЖЕ ЧОТИРИ РОКИ: ТОРОСІВСЬКИЙ ФЕЛЬДШЕРСЬКИЙ ПУНКТ

Дата: 21.10.2020 13:42
Кількість переглядів: 712

На початку літа за рахунок коштів Затишанської громади стартував капітальний внутрішній ремонт приміщення фельдшерського пункту в селі Торосове.

За цей час виконано перепланування кабінетів – щоб було більше простору для прийому пацієнтів, впорядковано маніпуляційну та створено побутові зручності.

Замінено внутрішні та зовнішні двері і сантехніку, виконано сучасне оздоблення стін, стелі та підлоги, проведено реконструкцію внутрішньої та зовнішньої мережі електропостачання, облаштовано зручний пандус та впорядковано поріг.

Також вирішується питання відкриття в Торосовому невеликого аптечного кіоску, де люди зможуть придбати найнеобхідніші ліки.

«Хоч ремонтні роботи тривали досить довго – більше чотирьох місяців, та ми цілком задоволені кінцевим результатом, – розповів голова ОТГ Геннадій Топольницький. – Поки що фельдшер користуватиметься існуючими меблями й робочими інструментами, та необхідно оновити інтер’єр і закупити нове медичне обладнання, щоб жителі Торосівського старостинського округу (а це майже тисяча мешканців) могли отримувати максимум медичних послуг на місці».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь