A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАМ МАЙЖЕ ЧОТИРИ РОКИ: ДОРОГИ, ОСВІТЛЕННЯ, ВОДОПОСТАЧАННЯ

Дата: 22.10.2020 20:07
Кількість переглядів: 613

Ці питання є пріоритетними у діяльності голови Затишанської селищної ради Геннадія Миколайовича Топольницького. Адже саме хороші дороги, якісне нічне освітлення та безперебійне водопостачання дозволяють людям жити більш комфортно.

Якщо вести мову про покращення стану доріг в населених пунктах громади, то кожного року бюджетне фінансування на ремонт шляхів тільки збільшується. Так, у 2017 році було виділено майже 887 тисяч гривень, у 2018-му – 5 мільйонів 205 тисяч гривень, у 2019-му – понад 11 мільйонів гривень і за 9 місяців поточного року –  майже 9 мільйонів гривень.

За ці кошти проводилися капітальний та поточний ремонти доріг, грейдерування грунтових шляхів та підсипання дорожнього покриття щебенем.

Значно покращилася ситуація і в забезпеченні жителів громади якісною питною водою. У 2017 році на налагодження водопостачання з бюджету громади було виділено майже 303 тисячі гривень, у 2018-му – 327 тисяч гривень, торік – 1 мільйон 178 тисяч гривень і за цей рік – 765 тисяч гривень.

За рахунок цих коштів проводилися поточні та капітальні ремонти артсвердловин і водогонів, гідродинамічне чищення свердловин, очистка криниць громадського користування та придбання свердловинних насосів.

За останні роки в Затишанській ОТГ реалізовано десятки проектів з відновлення вуличного освітлення та будівництва нових ліхтарних ліній. На сьогодні практично всі вулиці в населених пунктах громади сяють вночі. Так, у 2017 році на ці роботи було виділено майже 744 тисячі гривень, у 2018 році – 2 мільйони 370 тис грн., у 2019 – 2 мільйони 524 тисячі гривень, а з початку нинішнього року – 1 мільйон 240 тисяч гривень.

Таке солідне фінансування з бюджету Затишанської ОТГ дозволило майже повністю зняти проблему нічного освітлення у великих та малих селах громади.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь