A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

І ПРАЦЮЄМО І НАВЧАЄМОСЬ

Дата: 29.10.2020 15:06
Кількість переглядів: 349

Колектив Затишанської ОТГ завжди бере активну участь у всіх заходах, що організовують фахівці в галузі реформи децентралізації. Адже такі навчання дають можливість перевірити правильність дій у щоденній роботі місцевого самоврядування й окреслити орієнтири на майбутнє.

Так, сьогодні заступник голови Затишанської селищної ради Валентина Клапатюк, керуюча справами Світлана Петренко та начальник фінансово-економічного відділу – головний бухгалтер Оксана Романик взяли участь в робочій зустрічі онлайн під назвою: «Перші кроки для чинних об’єднаних громад, які змінюють конфігурацію за перспективним планом». До бесіди також долучилися представники Перехрестівської сільської ради, яка після виборів 25 жовтня входить до складу Затишанської ОТГ – сільський голова Василь Грекуляк, секретар Валентина Стрельбицька та бухгалтер Катерина Трибой.

Робочу зустріч проводили представники ULEAD Одеського регіонального офісу Юлія Молодожен, Оксана Гуненкова та Олеся Голинська. Опираючись на попередній успішний досвід підтримки громад після перших виборів, проведених у попередніх роках, вони детально розповіли про особливості проведення першої сесії, вирішення кадрових питань, реорганізацію сільських рад шляхом приєднання до ОТГ, формування бюджетів, створення структурних підрозділів тощо.

Найближчими днями громади отримають пакет навчальних та інформаційних матеріалів під загальною назвою «Перші кроки новостворених громад», які охоплюють всі аспекти проблемних питань, що постануть перед новообраними радами.

Онлайн-зустріч тривала понад 4 години і всі учасники отримали надзвичайно корисну та актуальну інформацію з питань подальшої роботи ОТГ.

Фото без описуФото без описуФото без опису  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь