A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПЛЮС 28 НОВИХ КОНТЕЙНЕРІВ ДЛЯ СМІТТЯ

Дата: 12.11.2020 15:18
Кількість переглядів: 997

Ще одна партія сміттєвих баків із Харкова доставлена на територію комунального підприємства «Господар» Затишанської селищної ради. Таким чином, на сьогодні в громаді вже нараховується 88 нових контейнерів для сміття.

Попереднє повідомлення про поставку тридцяти баків, яке ми публікували 18 серпня на сайті Затишанської громади та у мережі фейсбук, викликало жваве обговорення серед затишан. Десятки людей звернулися до голови ОТГ Геннадія Миколайовича Топольницького з проханням встановити контейнери на тій чи іншій вулиці. Ця тема виявилася настільки актуальною, що під постом зявилося близько сотні коментарів.

Голова Затишанської ОТГ уважно проаналізував побажання односельців і сподівається, що нова поставка 28-ми сміттєвих контейнерів дозволить задовольнити переважну більшість прохань людей.

«Цього разу ми плануємо встановити по декілька баків на вулицях Механізаторів, Шевченка, Михайлівській та у провулку Будівельному, де взагалі немає сміттєзбірників, – розповів голова громади Геннадій Топольницький. – Також треба потурбуватися про людей, які живуть на так званому «Куяльнику» – тут лише 5 контейнерів. Наступні партії баків будуть встановлюватися в селах Торосове, Перехрестове на інших населених пунктах громади».

Фото без описуФото без опису              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь