A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЩЕДРИХ ВАМ УЖИНКІВ, ХЛІБОРОБИ!

Дата: 15.11.2020 08:00
Кількість переглядів: 769

Сьогодні в нашій державі відзначається День працівників сільського господарства. Це свято відданих своїй справі людей, які всі свої знання, сили і терпіння вкладають в агровиробництво, дбаючи про продовольчу безпеку країни.

На землях Затишанської громади трудиться чимало самовідданих хліборобів і серед них – Іван Миколайович Стан із Торосового.

Після служби в армії (на початку 90-х років) він приїхав у наші краї із Чернівецької області. На той час Іван працював у складі будівельної бригади, яка завітала до Торосового споруджувати будинки на запрошення голови колгоспу Миколи Івановича Сіньковського.

Бригада відпрацювала за умовами договору і поїхала з села. Але Іван Стан залишився у Торосовому, бо зустрів тут свою другу половинку та створив сімю.

Молодого, перспективного та беручкого до роботи хлопця голова колгоспу помітив одразу. Тож коли Іван прийняв рішення залишитися у селі, запропонував йому сісти за кермо потужного К-700. З того часу праця на землі стала головним і найулюбленішим заняттям для Івана Миколайовича.

За 25 років в аграрній галузі він пройшов усі щаблі кар’єрного зростання і сьогодні є керуючим фермерського господарства «Стан».

Не один раз односельці обирали Івана Миколайовича депутатом Торосівської сільської ради, а після утворення Затишанської ОТГ чоловік вже друге скликання представляє інтереси торосівців. Крім цього, він – надійний помічник голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького у всіх справах та починаннях, що реалізуються в Торосовому.  

... Тривожиться серце хлібороба, коли матінка-природа не оправдовує сподівання на гарний урожай – як сталося цього року. Проте аграрії завжди вірять у рік прийдешній і докладають всіх зусиль для достойного ужинку.

Вам, працівникам сільського господарства, у ваш святковий день – низький уклін від всієї Затишанської об’єднаної територіальної громади! Дякуємо за вашу щоденну нелегку працю! Будьте завжди здорові, нехай робота приносить вам не лише задоволення, а й хороший заробіток. Щедрих вам ужинків, вагомих здобутків, гарної погоди і лише позитивного настрою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь