A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ

Дата: 19.11.2020 15:29
Кількість переглядів: 2006

З нагоди 155-ої річниці з дня заснування селища Затишшя працівники Будинку культури організували онлайн-конкурс для всіх, хто любить і шанує рідний край. Приємно, що люди взяли в ньому активну участь і з великим задоволенням продемонстрували односельцям свої таланти. Хтось зізнавався у щирій любові Затишшю за допомогою ліричних рядків, хтось показав свої обдарування у рукоділлі, впорядкуванні власної садиби, фотозйомці тощо. Відеоролики та фотографії учасники викладали на сторінці Затишанського Будинку культури у фейсбуці, а переможців визначали користувачі за допомогою своїх вподобайок.

Конкурс тривав із 7 по 16 листопада, тож сьогодні в приміщенні Затишанського Будинку культури відбулося оголошення підсумків та нагородження переможців.

Начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ Олена Мирзакірова подбала про чудові призи для переможців, тож шанувальники рідного краю матимуть гарну пам'ять про відзначення ювілею у незвичному форматі.     

Працівники Затишанського Будинку культури підготували нетривалу, але досить таки змістовну програму відзначення переможців. Про кожного було сказано декілька теплих слів і побажання творити й надалі, відточуючи свої таланти та демонструючи їх людям.

Так, у номінації «Привітання до Дня селища» найбільше вподобань зібрали Володимир Сторожук та Надія Соловйова; «Моя квітуча садиба» – Лариса Іванова; «Майстер рідного краю» – Ольга Чухало, Надія Ткач та Тетяна Руда; «А вам слабо?» – Діана Глух; «Найкреативніше фото» – Віктор Миколюк.

Для всіх переможців музичне привітання прозвучало у виконанні Тетяни Шевченко.

«Дуже приємно, що у нашій громаді живуть такі активні й талановиті люди, – відзначив під час вручення призів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Незважаючи на карантинні обмеження, вони знайшли можливість взяти участь у конкурсі до Дня народження селища і висловити свою любов до рідного краю. Ми їм дуже вдячні за це і завжди готові підтримати наші таланти гарними призами».

«Щороку 21 листопада ми старалися широко відзначати день селища Затишшя – був чудовий концерт, жарти, нагородження в різних номінаціях і багато цікавинок, – розповіла директор Затишанського Будинку культури Надія Загорнюк. – Проте карантин вніс свої корективи і ми знайшли вихід із ситуації у вигляді онлайн-конкурсу. Керівництво громади підтримало таку ідею і ми щиро раді, що нам вдалося по-новому відзначити цю ювілейну дату».   

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь