A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПЕРША СЕСІЯ НОВОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 26.11.2020 12:00
Кількість переглядів: 1296

Вчора у приміщенні Затишанського Будинку культури відбулося засідання першої сесії Затишанської селищної ради восьмого скликання.

Окрім новообраних депутатів та деяких керівників організацій громади на сесію були запрошені депутат Одеської обласної ради Микита Кузькевич та його помічниця Валентина Крилова, а також депутати Роздільнянської районної ради Олександр Нагорний і Олександр Станішевський.

Спочатку голова Затишанської селищної територіальної виборчої комісії Ольга Хомяк доповіла про підсумки виборів депутатів та селищного голови і вручила їм відповідні посвідчення.

Новообраний голова Затишанської громади Геннадій Топольницький склав присягу та закликав депутатів до плідної співпраці задля подальшого розвитку великих та малих сіл ОТГ. Тим паче, що відтепер територія громади розширилася у зв’язку з приєднанням Перехрестівської сільської ради, тож на новообраних депутатів та працівників селищної ради чекає напружена робота.

До всіх присутніх також звернувся депутат Одеської обласної ради Микита Кузькевич. Він тепло привітав новообраний склад Затишанської ОТГ, подякував за підтримку його команди на виборах 25 жовтня, закликав усіх об’єднатися і працювати на благо звичайних людей, які чекають подальших позитивних змін у громаді.

Після урочистої частини, під керівництвом голови Затишанської ОТГ Геннадія Топольницького, депутати взялися до розгляду питань порядку денного.

Перш за все шляхом таємного голосування секретарем Затишанської селищної ради було обрано Ілону Сергіївну Шарабаріну. Окрім цього, вона буде також здійснювати повноваження секретаря виконавчого комітету.

Далі депутати підтримали такі проекти рішень:

- про постійні комісії (детально розповімо про це в наступних постах);

- про внесення змін до структури та штатної чисельності виконавчого апарату селищної ради, її структурних підрозділів  на 2020 рік (наразі це 44,5 штатних одиниць);

- про утворення двох старостинських округів з центрами у селах Торосове та Перехрестове;

- про затвердження на посади старост: депутати одноголосно підтримали кандидатури Марії Петрівни Кущенко (Торосівський старостинський округ) та Василя Івановича Грекуляка (Перехрестівський старостинський округ);

- про затвердження Положення про старосту (цей документ регламентує повноваження, обов’язки, права та відповідальність старости – з ним можна ознайомитися на офіційному сайті Затишанської селищної ради);

- про утворення виконавчого комітету Затишанської селищної ради, визначення його чисельності та персонального складу;

- про створення фінансового відділу, як того вимагає існуюче законодавство;

- про затвердження Положення про відділ організаційно-інформаційного та юридичного забезпечення, кадрової роботи та документообігу;

- про реорганізацію Перехрестівської сільської ради шляхом приєднання до Затишанської селищної ради;

- про затвердження Регламенту роботи Затишанської селищної ради;

- про умови оплати праці Затишанського селищного голови;

- про внесення змін до структури та штатної чисельності Центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради.

Незважаючи на те, що це перша сесія в новообраному складі, депутати працювали досить згуртовано та продуктивно – уточнювали деякі дані, вносили пропозиції, уважно слухали детальні роз’яснення голови ОТГ Геннадія Топольницького з усіх питань порядку денного. Така єдність дала гарні результати: 16 питань розглянуто швидко і якісно.

Більш детально про прийняття деяких проектів рішень ми розповімо у наступних оновленнях новин.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь