A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕМОНТИ У ШКОЛІ ТРИВАЮТЬ

Дата: 01.12.2020 10:21
Кількість переглядів: 758

У приміщенні Затишанської школи триває капітальний ремонт триповерхової сходової клітки. Колись чорні і непривабливі стіни перетворюються на яскравий впорядкований простір, яким вже зовсім скоро користуватимуться учні та вчителі.

Зауважимо, що довгий час цією сходовою кліткою ніхто не ходив – вона була в аварійному стані і потребувала капітального ремонту. Педколектив та школярі користувалися східцями, розташованими з протилежної сторони будівлі. Після закінчення ремонтних робіт сходова клітка буде відкрита для переміщення, що дасть можливість запобігти скупченню дітей та вчителів під час перерв.

Голова Затишанської громади Геннадій Топольницький разом з начальником Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Мирзакіровою тримають на постійному контролі хід ремонтних робіт і відзначають, що представники підрядної організації трудяться швидко та якісно.

Спочатку будівельники замінили двері на трьох поверхах, обдерли зовнішній шар стін, обробили їх протигрибковим розчином, пошпаклювали і взялися за нанесення фарби. Також пофарбуються східці та поручні.

Всі роботи виконуються за рахунок бюджетних коштів Затишанської селищної ради.

Перебуваючи у приміщенні школи, Геннадій Миколайович та Олена Камалівна також намітили плани щодо ремонту класів на найближчий час.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь