A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ШКОЛЯРІ ПРИЙДУТЬ В ОНОВЛЕНІ КЛАСИ

Дата: 18.01.2021 14:22
Кількість переглядів: 1097

У Затишанській опорній школі тривають роботи з капітального ремонту приміщень на другому поверсі.

Будівельники приступили до ремонту з 18 грудня, коли школа зачинилася на карантин у зв’язку із захворюваністю на ковід. Згодом у дітей розпочалися зимові канікули і дистанційне навчання. Тож місцева влада не стала гаяти цей час, а організувала та профінансувала роботи щодо повного впорядкування другого поверху навчального закладу.

«Наразі у приміщеннях чотирьох класів та кабінеті педагога-організатора практично завершено ремонт – збудовано нові стелі, оновлено стіни і замінено підлогу, – розповів голова Затишанської територіальної громади Геннадій Миколайович Топольницький. – У коридорі також нова стеля з якісним освітленням, стара дерев’яна підлога замінена на сучасну плитку, а стіни пошпакльовані і будуть фарбуватися у світлий колір».

«Нині бригада будівельників розпочала ремонт внутрішнього санвузла на другому поверсі, – додала начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської  громади Олена Камалівна Мирзакірова. – Передбачене підведення до умивальника холодної і гарячої води та облаштування диспенсерів для рідкого мила. Загалом всі ремонтні роботи відповідають новому санітарному регламенту шкіл, які вступили в дію з 1 січня 2021 року».

 До кінця цього тижня ремонт другого поверху буде завершено.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь