A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У ЗВ’ЯЗКУ З ПЕРЕЙМЕНУВАННЯМ РАЙОНУ

Дата: 19.01.2021 16:13
Кількість переглядів: 1336

Сьогодні під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося пленарне засідання четвертої сесії восьмого скликання.

Депутати зібралися аби прийняти рішення щодо перейменування установ та закладів громади у зв’язку зі зміною назви району, адже віднедавна Затишанська територіальна громада віднесена до Роздільнянського району. Також приймалося на баланс майно комунальних підприємств Перехрестівської сільської ради у зв’язку з приєднанням до Затишанської громади.

Так, під час сесії було прийнято проекти рішень про перейменування Центру первинної медико-санітарної допомоги та прийняття на баланс майна комунальної власності (амбулаторії в селі Перехрестове). У зв’язку з цим  було внесено зміни до структури та штатної чисельності медичної установи.

Комплекс рішень стосувалися Перехрестівського загальноосвітнього навчального закладу – про зміну засновника, про прийняття на баланс майна та його передачу в оперативне керівництво управлінню з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради.

Також було перейменовано опорний заклад у смт. Затишшя, навчально-виховний комплекс в селі Торосове, комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу та НВК в селі Перехрестове – у зв’язку зі зміною назви району.

На завершення депутати підтримали звернення Затишанської селищної ради до Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів щодо неприпустимості зростання цін на електроенергію, природний газ та житлово-комунальні тарифи для населення, а також проголосували за ряд земельних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь