A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРАЦЮВАЛА «БЮДЖЕТНА» КОМІСІЯ

Дата: 16.02.2021 11:38
Кількість переглядів: 771

Вчора відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Затишанської селищної ради.

Члени комісії – депутати Валентина Григорівна Клапатюк, Наталія Дмитрівна Топольницька, Наталія Павлівна Шворак, Олександр Михайлович Готко та Тетяна Вікторівна Кульчицька – розглядали фінансові питання порядку денного, що виноситимуться на сесію 17 лютого.

В засіданні взяли участь голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький, начальники фінансового відділу Олена Анатоліївна Кучеренко, відділу бухгалтерського обліку Оксана Іванівна Романик, управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова і головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Володимирівна Лисакова.

Депутати та керуючий склад селищної ради працювали майже дві години, ретельно розглядаючи кожне питання і вносячи слушні пропозиції. Зокрема йшлося про затвердження декількох соціальних програм та внесення змін до існуючих. Обговорювалися також бюджетні питання та розподілялися залишки коштів громади минулого року.

Більш детально про все розповімо після пленарного засідання чергової сесії, що відбудеться у середу, 17 лютого. Адже, крім обговорення у комісіях, всі питання мають бути затверджені більшістю голосів депутатів та відповідним рішенням сесії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь