A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЖІНКАМ ГРОМАДИ – КВІТИ І ТЕПЛІ СЛОВА ПРИВІТАНЬ

Дата: 05.03.2021 13:19
Кількість переглядів: 2639

Голова Затишанської територіальної громади Геннадій Топольницький і начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова привітали представниць прекрасної статі з прийдешнім святом – Міжнародним жіночим днем 8 Березня.

З квітами та солодощами вони завітали до колективів Перехрестівської школи та дитсадка, амбулаторії та офісу старости.

Приємні знаки уваги з нагоди свята отримали також жінки Торосівської школи і дитсадка, фельдшерського пункту, староста округу та працівниці Будинку культури.

«Великого вам щастя, радості, гарного настрою, тепла не лише 8 Березня, а й кожного дня, – звернувся до жінок Геннадій Миколайович. –  Будьте завжди чарівними, здоровими, коханими, нехай збуваються всі ваші мрії і надії!»

«Хочу побажати вам, дорогі жінки, справжнього людського щастя, – сказала Олена Камалівна. – Радості вам на щодень, щоб ви зажди йшли на роботу із задоволенням і поверталися додому у гарному настрої!»

Ну що ж, святкування 8 Березня в нашій громаді стартувало. Завтра в Затишанському Будинку культури о 14.00 відбудеться концертна програма. На всіх жінок, які прийдуть до глядацької зали, чекають приємні сюрпризи, зворушливі емоції та море позитиву!!!

З прийдешнім святом вас, милі представниці чарівної статі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь