A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

МАЙЖЕ ПІВСОТНІ ПИТАНЬ

Дата: 01.04.2021 10:35
Кількість переглядів: 1234

Депутати Затишанської селищної ради під час шостої сесії восьмого скликання розглянули 47 питань порядку денного. Засідання відбулося вчора в приміщенні Будинку культури і тривало майже три години. Через різні причини в сесії змогли взяти участь лише 16 депутатів із 22, проте це не стало на заваді розгляду і прийняттю відповідних проектів рішень.

Як завжди, засідання почалося з Державного Гімну. Головуючий Геннадій Топольницький озвучив прізвища посадових осіб Затишанської селищної ради, які були присутні в залі. На сесію також запросили депутата Роздільнянської районної ради Ніну Іванівну Стрижак.

В процесі детального обговорення депутати затвердили ліквідаційний баланс Перехрестівської сільської ради та прийняли на баланс відповідні об’єкти комунальної власності. Відомо, що колишня територія Перехрестівської сільської ради приєднана до Затишанської громади, тож ці рішення були прийняті саме з цієї причини.

Також було взято на баланс нежитлову будівлю по вулиці Суворова, 37-а у селищі Затишшя. Йдеться про напівзруйноване приміщення, що розташоване поруч з лікарняною амбулаторією. Тут планується капітальний ремонт для потреб медиків та зручності пацієнтів.

Вимогою часу є створення в громаді служби у справах дітей і депутати підтримали такий проект рішення.

Жвава дискусія серед присутніх виникла під час обговорення питання про створення Затишанського комунального підприємства «Добробут», яке працюватиме на території Перехрестівського старостинського округу. Хтось підтримав цю ідею, а дехто вважає, що в окрузі достатньо й декількох працівників з благоустрою. Як буде краще – покаже час. А поки що більшістю голосів депутати все ж таки підтримали створення нового комунального підприємства з надією на те, що воно буде рентабельним і зможе самостійно заробляти на своє утримання.

Далі було прийнято проект рішення про внесення змін до структури та штатної чисельності виконавчого апарату Затишанської селищної ради. Йдеться про введення посади ще одного водія для службового автомобіля Reno Duster, який нещодавно придбала селищна рада для потреб працівників медицини, освіти та культури, служби у справах дітей, відділу соціальної та сімейної політики та інших посадовців громади. Мало не щодня підвищуються вимоги до обслуговування жителів громади, до того ж, розширилася й територія селищної ради за рахунок приєднання Перехрестівського округу, тож один службовий автомобіль не встигає бути скрізь і одразу.

Депутати також проголосували «за» виділення коштів відділенню поліції №2, що базується в Захарівці, і Захарівському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки Одеської області (колишній військкомат) – з відповідним клопотанням про фінансову підтримку до Затишанської селищної ради звернулися керівники згаданих підрозділів.

Про решту питань порядку денного та прийняті рішення інформуватимемо в наступних оновленнях новин Затишанської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь