A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВПОРЯДКОВУЮТЬСЯ КЛАДОВИЩА ГРОМАДИ

Дата: 05.04.2021 09:46
Кількість переглядів: 1309

Директор комунального підприємства «Господар» Денис Кожухар організував проведення робіт з розчищення від чагарників кладовищ, що знаходяться на території Затишанської громади.

Троє працівників, найнятих за договором цивільно-правового характеру, трудяться на так званому «старому» цвинтарі по вулиці Центральній у Затишші. Вони забезпечені необхідним для роботи інструментом та витратними матеріалами. Головні зусилля трудівників спрямовані на знищення заростей у найбільш занедбаній частині – позаду обеліска загиблим землякам в роки Другої Світової війни.

«Тут є могили різних років поховань, – розповів Д.Кожухар. – Ми бачили захоронення 1950-х, за якими вже ніхто давно не доглядав. Щоправда, є й упорядковані місця поховань, але це дуже поодинокі випадки. Очевидно, що люди регулярно прибирають такі могилки, але навкруги стоять суцільні хащі. Завдання робітників – вирубати всі зарості, щоб кладовище проглядалося наскрізь і мало нормальний вигляд».

Аналогічна робота буде організована і в селах громади – по одній людині працюватимуть на цвинтарях у Перехрестовому та Загірї, двоє – в селі Торосове.

«Маю велике прохання до жителів Затишанської громади: коли ви прийдете впорядковувати могили своїх рідних та близьких – складайте, будь ласка, відходи за межами кладовища, – зауважив Д.Кожухар. – Тільки не хаотично, а в купи, щоб їх легше було прибрати з допомогою трактора. Нехай це будуть 2-3 великі купи, але не потрібно розтягувати сміття попід парканом цвинтаря. Давайте всі разом з відповідальністю поставимося до впорядкування кладовищ, щоб до поминальних днів вони стали чистими – так, як має бути по-людськи».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь