A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ТОРОСІВЦІ ПРИБИРАЮТЬ СВОЄ РІДНЕ СЕЛО

Дата: 14.04.2021 17:14
Кількість переглядів: 1464

З настанням весни прийшов час прибирати наші села від сміття, яке зібралося за зиму. Дружно й активно взялися до впорядкування вулиць жителі села Торосове. Як повідомила староста Торосівського округу Марія Петрівна Кущенко, на розчистці струмка завзято працюють Микола Цуркан, Яків Гоїн, Тетяна Табор та Маряна Гойман. Вони залучені до робіт Затишанським комунальним підприємством «Господар» за договором цивільно-правового характеру.

Людмила Фраєр та Олена Гушан, за направленням Центру зайнятості, наводять порядок біля громадських колодязів та прибирають центральні вулиці села. Вони вапнують дерева, фарбують металеві конструкції криниць, вже впорядкували парк біля торосівського дитсадка. Всім необхідним для роботи їх забезпечила Затишанська селищна рада.

«Велике прибирання тільки розпочалося, – зауважила М.Кущенко. – Тому дуже прошу всіх жителів нашого старостинського округу долучитися до роботи і привести до ладу свої двори, присадибні ділянки та прилеглі до них території. І головне – не смітити там, де вже прибрали!»

Марія Петрівна додала, що болючим питанням зараз є розчистка труби під містком біля школи. Це тільки початок робіт щодо впорядкування струмка. Староста Торосівського округу сподівається, що найближчим часом цю проблему вдасться вирішити і окраса села набуде зовсім нового, привабливого вигляду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь