A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ШКОЛИ ГОТОВІ ДО ПРИЙОМУ УЧНІВ

Дата: 27.08.2021 13:19
Кількість переглядів: 1142

Підготовка до нового навчального року в Затишанській громаді активно стартувала ще наприкінці весни. Тож до кінця серпня практично всі школи і дитсадки готові до 1 вересня.

Прийом шкіл за участю представника Держпродспоживслужби Тетяни Яцевич, селищного голови Геннадія Топольницького, начальника управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олени Мирзакірової, а також інших посадовців громади відбувся вчора, 26 серпня.

Розпочали з Перехрестівської школи. Тут за рахунок коштів Затишанської селищної ради було збудовано нову огорожу, проведено заміну системи опалення та електропроводки, капітально відремонтовано існуючу внутрішню вбиральню і обладнано додаткову для школярів та окремо – для педпрацівників. Крім цього, на завершальному етапі – капремонт класу для майбутніх першачків. У решті приміщень силами колективу були виконані поточні ремонти, всі необхідні матеріали для цього надала селищна рада.

Гарне враження справили й приміщення Торосівського НВК – всюди чистота і порядок. 1 вересня на школярів чекають оновлені класи, на майбутніх першокласників – капітально відремонтована класна кімната, завершується реконструкція внутрішніх вбиралень на першому поверсі. Словом, школа повністю готова до прийому учнів.

По-домашньому затишно і по-особливому привабливо у Затишанському НВК. Ще з кінця весни на третьому поверсі школи стартував капітальний ремонт класів та коридору – сьогодні тут все дихає чистотою після якісного оновлення, також створені хороші умови для роботи медичних працівників, закуплено нові меблі для шкільної їдальні.

На сьогодні всі три поверхи школи капітально відремонтовано і на кожному за сучасними вимогами впорядковано вбиральні. Ремонт внутрішніх туалетів виконано і в приміщенні дитсадка, що розташований біля опорної школи.

«Цього року виконано дійсно багато робіт у навчальних закладах громади, – розповіла О.Мирзакірова. – Окрім капітальних і поточних ремонтів приділили увагу облаштуванню якісного освітлення у класах, закуплено новий дидактичний матеріал. Проведено тендер на придбання парт і меблевих стінок як для Нової української школи, так і для інших класів старшої школи. Поставка меблів очікується найближчим часом. На завершальному етапі – тендерні закупівлі комп’ютерного обладнання. Також провели техобслуговування існуючих вогнегасників та закупівлю нових. Розроблено проектну документацію на встановлення автоматичної пожежної сигналізації, тож готуємося до проведення тендеру».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь