A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАСІДАННЯ ДВОХ ДЕПУТАТСЬКИХ КОМІСІЙ

Дата: 31.08.2021 16:39
Кількість переглядів: 1027

Сьогодні відбулося спільне засідання двох постійних депутатських комісій з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку і з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики, Регламенту та гуманітарних питань.

«Зібрання у такому складі – це можливість обговорити питання, що виноситимуться на найближчу сесію Затишанської селищної ради, – зауважив голова громади Геннадій Миколайович Топольницький. – Адже чимало питань порядку денного об’єднують соціально-фінансову сферу. Наприклад, внесення змін до Програми соціального захисту населення стосуються сімей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, і потребують фінансової підтримки. Тому під час засідання члени комісії погодили виділення додаткових коштів з бюджету Затишанської селищної ради. Проте остаточне рішення прийматиметься всіма депутатами громади під час пленарного засідання, яке планується на початок вересня».

На сьогоднішньому зібранні депутатських комісій обговорювалося чимало питань порядку денного. Зокрема йшлося про внесення змін до низки Програм: забезпечення пожежної безпеки в закладах освіти; Плану соціально-економічного та культурного розвитку; Програми «Здоровя»; до бюджету Затишанської селищної ради. Також розглядалися питання щодо придбання житла для багатодітної родини, обговорювалися зміни в освіті та медицині.

Детально про все розповімо після сесії селищної ради.    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь