A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРИКЛАД, ЩО ВАРТИЙ НАСЛІДУВАННЯ

Дата: 02.09.2021 10:19
Кількість переглядів: 1095

Кожен з нас дбає про своє житло. Щоб зробити його затишним і комфортним – доглядаємо за ним, вкладаємо чимало коштів у капітальні та поточні ремонти. Тому захист нерухомості від природних катаклізмів завжди був і є актуальним.

Одним із видів такого захисту є страхування будинків від проявів стихійних лих. Уклавши договір зі страховою компанією, ми стаємо більш захищеними перед стихійними лихами та нещасними випадками – пожежами, підтопленнями,  ураганами тощо. Адже у випадку пошкодження нерухомого майна є шанс отримати страхові виплати.

Серед найбільш активних прихильників страхування – жительки селища Затишшя Марія Федорівна Скалка та Любов Федорівна Пескішева, які мешкають по вулиці Комарова. Кожного року жінки страхують своє житло і стають більш впевненими у завтрашньому дні.

«В останні роки погода дуже змінилася, – розповіли Марія Федорівна і Любов Федорівна. – Звідусіль тільки й чути про різні стихійні лиха, що пошкоджують або руйнують будинки. А згадайте що коїлося цього літа у Затишші, Торосовому та інших селах?! Через потужні зливи декілька хат було підтоплено і люди не мали коштів на ліквідацію наслідків стихії. Добре, що у цій скрутній ситуації постраждалих фінансово підтримала Затишанська селищна рада. Тому ми вже багато років поспіль не шкодуємо декількох сотень гривень на страхування своїх будинків. Бо раптом щось станеться – наших пенсій не вистачить на ремонт».

Приклад цих жінок – показовий і вартий наслідування. Можливо варто подбати про страхування свого житла й іншим жителям нашої громади?

Фото без опису     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь