A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОСНАЩУЮТЬСЯ МЕДИЧНІ ЗАКЛАДИ ГРОМАДИ

Дата: 06.09.2021 12:21
Кількість переглядів: 1268

Під час сесії Затишанської селищної ради, що відбулася 2 вересня, депутати проголосували за внесення змін до Програми «Здоровя» на 2020-2024 роки, затвердженої рішенням сесії від 2 липня 2020 року.

Ці зміни передбачають покращення матеріально-технічної бази Затишанської та Перехрестівської амбулаторій. Так, враховуючи епідемічну ситуацію щодо захворюваності на СОVID-19, було прийнято рішення придбати два кисневі концентратори для надання першої медичної допомоги при нападах астми, серцево-судинних захворюваннях, постковідному синдромі тощо. Вартість концентраторів – 65 тисяч гривень.

Також після завершення капітального ремонту приміщення Перехрестівської амбулаторії, що нині триває, заклад буде забезпечений сучасним медичним обладнанням – аналізатором сечі для клінічного обстеження хворих, пікфлуометром, термометрами, спалювачем голок та деструктором шприців, медичними шафами, кушетками, штативами, ширмами, ростоміром, освітлювачем таблиць для перевірки зору, металевими ліжками, стільцями тощо. На це з бюджету Затишанської селищної ради виділено 78 тисяч гривень.

«Зараз у приміщенні Перехрестівської амбулаторії триває капітальний ремонт, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. –  Вже замінено електро- та водомережу, системи опалення та каналізації, проводяться внутрішні роботи у медичних кабінетах. Ця будівля мала досить непривабливий вигляд, тож, сподіваюся, що до кінця року працівники підрядної організації впораються з ремонтом. За цей час ми закупимо все необхідне обладнання і люди матимуть можливість отримувати первинну медичну допомогу в кращих умовах».

Також, на вимогу Національної служби здоровя по доступності медичних приміщень для маломобільних груп населення проведено поточний ремонт туалетної кімнати в амбулаторії селища Затишшя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь