A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕМОНТ ДОРОГИ ВИКОНУЄТЬСЯ ШВИДКО ТА ЯКІСНО

Дата: 20.10.2021 08:43
Кількість переглядів: 1241

У селі Торосове повним ходом тривають роботи щодо ремонту проїжджої частини вулиці Центральної на Трудовку. Протяжність дороги становить понад 1 кілометр 100 метрів.

Професійні дорожники укріплюють основу під «щебенювання», формують правильний нахил та водовідвідний рівчак. Робота виконується серйозна, причому спеціалісти працюють швидко та якісно.

«Затишанська селищна рада замовила простий проект для ремонту цієї ділянки в щебеневому варіанті, – зауважив голова громади Геннадій Миколайович Топольницький. – Проте коли представники організації, яка виграла тендер, приїхали на місце оглянути масштаби робіт, то дійшли висновку, що замовленого обсягу буде замало. Адже цю місцевість часто затоплюють дощі і тут постійно утворюється багнюка. Спеціалісти рекомендували нам підняти рівень дорожнього полотна та відвести дощові води. Це збільшить фінансування для ремонту цієї дороги на 250-300 тисяч гривень. Адже, щоб виконати роботи якісно, слід враховувати особливості тутешнього рельєфу. Звичайно, ми погодилися, тож маємо надію, що шлях по Трудовці на Цебрикове служитиме людям не один рік».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь