A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

7 листопада – День працівників соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 10:34
Кількість переглядів: 1162

Жителям Затишанської громади соціальні послуги надають тринадцять працівників. Це представники відділу з питань соціальної та сімейної політики у складі керівника Ольги Павлівни Пустомельник і спеціаліста першої категорії Олени Анатоліївни Літвінової, фахівців соціальної роботи – Тетяни Іванівни Свиріпи і Альони Миколаївни Полійчук, а також соціальних робітників, які обслуговують одиноких непрацездатних громадян на дому – Ніна Дмитрівна Бедер, Тетяна Іванівна Федоренко, Тетяна Миколаївна Гергієва, Олена Миколаївна Галкіна, Валентина Анатоліївна Пустомельник, Ірина Григорівна Шевель (смт. Затишшя), Валентина Петрівна Ханенко (с. Торосове), Оксана Вікторівна Вегерчук та Оксана Всеволодівна Шкурка (с. Перехрестове).

На їх плечі покладена дуже відповідальна робота – збір документів для нарахування пільг та субсидій, соціальна підтримка пенсіонерів, інвалідів, самотніх людей, малозабезпечених та неблагополучних родин. Сотні жителів громади щодня потребують їхньої уваги та підтримки. А працівники соціальної сфери своєю турботою чи іноді й просто посмішкою та добрим словом дарують такі необхідні кожній людині віру, впевненість і надію.

З нагоди професійного свята дякуємо кожному працівнику соцсфери за щоденну нелегку працю, за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, гарного настрою, щастя та добробуту!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь