A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОКРЕСЛЕНО СПІЛЬНІ ЗАВДАННЯ НА ПЕРСПЕКТИВУ

Дата: 11.11.2021 16:08
Кількість переглядів: 1419

Сьогодні у Затишанській громаді з робочим візитом побував голова Роздільнянської райдержадміністрації Сергій Миколайович Приходько. У кабінеті селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького відбулася невелика нарада за участю заступника голови громади Вячеслава Анатолійовича Думитрашка, начальника управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Альони Камалівни Мирзакірової, начальника оргвідділу Валентини Григорівни Клапатюк та головного лікаря центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяни Володимирівни Лисакової.

Найперше порушувалося питання вакцинації населення від COVID-19, адже, за інформацією С.Приходька, Затишанська громада демонструє одні з найнижчих показників щеплень на території Роздільнянського району. Звичайно, вакцинація – справа кожної людини, проте, як свідчить статистика, смертельні випадки від зараження коронавірусом реєструються саме серед невакцинованих. Тому голова райдержадміністрації настійливо порекомендував створити пункт щеплень при Затишанській лікарняній амбулаторії, щоб жителі нашої громади могли отримати дозу вакцини, не виїжджаючи до інших медичних закладів.

Далі обговорювалися теми легалізації існуючих сміттєзвалищ та передачі пожежного автомобіля з районного підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій для потреб Затишанської громади.

На завершення зустрічі голова райдержадміністрації поцікавився чи існують якісь труднощі щодо ремонту доріг місцевого значення. Як зауважив Геннадій Миколайович Топольницький, із впорядкуванням шляхів у межах населених пунктів особливих проблем немає – поступово ремонтуються дороги у великих та малих населених пунктах селищної ради. Найбільші труднощі наразі – з ремонтом відрізку сполученням Затишшя – Торосове. Цього року за кошти громади було заасфальтовано проїжджу частину в селі Дружелюбівка, ще понад два кілометри цієї дороги відремонтовано у щебеневому варіанті. Але є відрізки, що не належать до відання громади, тож і фінансувати ремонт немає права.

Голова РДА особисто оглянув стан дороги сполученням Затишшя – Торосове і висловив сподівання, що її можливо відремонтувати на умовах співфінансування. Тож після виготовлення проектно-кошторисної документації, яку замовить і оплатить Затишанська селищна рада, справа може зрушити з місця.

Загалом візит голови райдержадміністрації С.Приходька був продуктивним – окреслено спільні завдання на найближчу перспективу і їх вирішення сприятиме подальшому розвитку нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь