A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ПЕРЕД ВИБОРЦЯМИ

Дата: 12.11.2021 15:35
Кількість переглядів: 1525

Засідання позачергової сесії Затишанської селищної ради відбулося сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Топольницького. Депутати проявили неабияку активність, практично у повному складі зібравшись на розгляд порядку денного – із 21 депутата у сесії взяли участь 19.

Серед присутніх – заступник голови громади, старости, керівники структурних підрозділів селищної ради та депутат Роздільнянської районної ради Ніна Стрижак.

Перші питання порядку денного передбачали покращення матеріальної бази наших комунальних підприємств. Так, депутати підтримали передачу комп’ютерної техніки з балансу Затишанської селищної ради комунальним підприємствам «Господар» та «Добробут».

Про внесення змін до Програми реконструкції, модернізації та розвитку системи водопостачання Затишанської селищної ради на 2021-2022 роки доповів заступник селищного голови Вячеслав Думитрашко. Йшлося про перенаправлення невикористаних 28 тисяч гривень на поповнення статутного капіталу КП «Господар». Ці кошти будуть спрямовані на замовлення розрахунку вартості послуг з вивезення твердих побутових відходів. Адже наразі на території нашої громади вже нараховується 133 баки, які розставлені у селищі Затишшя, селах Торосове та Перехрестове. Їх регулярне спустошення постійно фінансується з бюджету Затишанської селищної ради. За попередніми розрахунками, на наступний рік для цього необхідно буде виділити близько 800 тисяч гривень. Це значна сума для нашого бюджету. Тож очевидно, що настала пора зробити послугу з вивезення сміття платною для населення.

Про внесення змін до Програми «Здоровя» розповіла головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Лисакова. Йшлося про закупівлю вугілля та дров для закладів медицини громади та оплату послуг комунального підприємства «Добробут», працівники якого нещодавно знищували багаторічні тополі та чистили вигрібну яму на території Перехрестівської амбулаторії.

Внесення змін до Програми соціального захисту населення передбачали передачу субвенції до Роздільнянського районного бюджету на виплату компенсації фізичним особам по догляду за немічними членами сімї на непрофесійній основі.

Далі депутати затвердили розпорядження селищного голови, видані в межсесійний період, проголосували за внесення змін до бюджету Затишанської селищної ради на 2021 рік та розглянули низку земельних питань.

Слід сказати, що до розгляду всіх питань порядку денного депутати підійшли з великою відповідальністю – вони уточнювали деталі, висловлювали власні думки та пропозиції, іноді навіть сперечалися. Це свідчить про неформальне ставлення до своїх депутатських обовязків та про бажання відстоювати інтереси своїх виборців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь