A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ПРАЦЮВАЛИ ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ

ПРАЦЮВАЛИ ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ

Сьогодні під час чергового засідання виконавчого комітету, яке очолює Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький, було розглянуто декілька важливих питань.

14:38 04.08.2023

ЗАПОБІГТИ ЗАРАЖЕННЮ АФРИКАНСЬКОЮ ЧУМОЮ СВИНЕЙ

ЗАПОБІГТИ ЗАРАЖЕННЮ АФРИКАНСЬКОЮ ЧУМОЮ СВИНЕЙ

За результатами досліджень державними лабораторіями Держпродспоживслужби біологічного матеріалу від свиней, що загинули у приватному секторі та мисливському господарстві Київської і Чернігівської областей, виявлено ДНК-вірус африканської чуми свиней, що є ризиком для господарств сусідніх областей.

14:40 02.08.2023

ГОТУЄМО ШКОЛИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

ГОТУЄМО ШКОЛИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

Серпень – найгарячіша пора для освітян, адже зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік і діти мають прийти до чистих та затишних приміщень.

13:35 02.08.2023

… І МАМА СТАЛА НЕПОТРІБНОЮ

… І МАМА СТАЛА НЕПОТРІБНОЮ

Сьогодні в Затишанській громаді сталася кричуща подія. Зранку до приміщення селищної ради під’їхало таксі, звідки вийшла молода жінка з малолітньою дитиною, а за ними – старенька бабуся з величезною картатою сумкою.

15:00 27.07.2023

ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Сьогодні Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький провів особистий прийом громадян в селі Перехрестове.

16:37 26.07.2023

ЯК ЗАХИСТИТИСЯ ВІД СКАЗУ

ЯК ЗАХИСТИТИСЯ ВІД СКАЗУ

Сказ — це невиліковне вірусне захворювання, яким людина може заразитися від диких або домашніх тварин. І ефективний спосіб профілактики сказу є вакцинація, що є обов'язковою для всіх собак і кішок. Вакцинувати тварин проти сказу обов'язок кожного власника. Подбайте про здоров’я свого чотирилапого улюбленця – зробіть безкоштовне щеплення у державній лікарні ветеринарної медицини Держпродспоживслужби! Пам’ятайте, сказ вилікувати не можна, його можна тільки попередити! Вакцинація – рятує життя! Всупереч домислів щеплення проти сказу абсолютно безпечно і ніякого впливу на ріст і розвиток тварини не має. Сказ тварин можна попередити. Найдієвиший спосіб – це вакцинація! Щеплення проти сказу можна зробити будь де, в Україні розгалужена мережа як приватних ліцензійних, так і державних установ. Але саме у державній установи є можливість застосовувати безкоштовну вакцину проти сказу. Щеплення потрібно проводити щорічно. Ваш домашній улюбленець пригнічений, проявляється аномальна поведінка, ховається по кутках і є підозра на сказ – у спільній із EU4SaferFood (https://www.facebook.com/eu4saferfood) інфографіці розповідаємо про наступні кроки. Спільно боремось зі сказом тварин –щорічно вакцинуйте своїх тварин!

09:26 25.07.2023

ДОПОМОГА ДЛЯ БАГАТОДІТНИХ

ДОПОМОГА ДЛЯ БАГАТОДІТНИХ

На території Затишанської громади розроблена і діє Програма підтримки багатодітних родин, завдяки якій місцева влада має можливість допомагати сім’ям, в яких виховується троє і більше діток.

13:54 19.07.2023

ВПОРЯДКОВУЄМО СОЦІАЛЬНО ВАЖЛИВУ ДОРОГУ

ВПОРЯДКОВУЄМО СОЦІАЛЬНО ВАЖЛИВУ ДОРОГУ

На території Затишанської громади триває ремонт ще однієї соціально важливої дороги С162514 сполученням Затишшя – Скінешори. Загальна протяжність – 2 кілометри 300 метрів.

14:41 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь