A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ОСНАЩУЮТЬСЯ МЕДИЧНІ ЗАКЛАДИ ГРОМАДИ

Під час сесії Затишанської селищної ради, що відбулася 2 вересня, депутати проголосували за внесення змін до Програми «Здоров’я» на 2020-2024 роки, затвердженої рішенням сесії від 2 липня 2020 року.

12:21 06.09.2021

АСФАЛЬТУЄТЬСЯ ВУЛИЦЯ ШЕВЧЕНКА

Депутат Одеської обласної ради Юлія Чухало домоглася виділення коштів з обласного бюджету на капітальний ремонт вулиці Шевченка у селищі Затишшя.

15:40 03.09.2021

СЕСІЯ ПРОЙШЛА ЧІТКО І ЗЛАГОДЖЕНО

Сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося засідання позачергової сесії Затишанської селищної ради. Серед запрошених – депутат Роздільнянської районної ради Ніна Іванівна Стрижак, заступник голови громади В’ячеслав Анатолійович Думитрашко, старости Марія Петрівна Кущенко та Василь Іванович Грекуляк, а також керівники відділів селищної ради.  

16:47 02.09.2021

КАПРЕМОНТ ДАХУ ДИТСАДКА

У селищі Затишшя триває капітальний ремонт даху будівлі №2 місцевого навчально-виховного комплексу – замінюються як дерев’яні конструкції, так і сама покрівля. При цьому будівельники формують «правильний» нахил нового даху, щоб у сезон дощів вода вільно стікала у жолоби.

11:43 02.09.2021

ПРИКЛАД, ЩО ВАРТИЙ НАСЛІДУВАННЯ

Кожен з нас дбає про своє житло. Щоб зробити його затишним і комфортним – доглядаємо за ним, вкладаємо чимало коштів у капітальні та поточні ремонти. Тому захист нерухомості від природних катаклізмів завжди був і є актуальним.

10:19 02.09.2021

НЕХАЙ ШКІЛЬНЕ ЖИТТЯ БУДЕ ЯСКРАВИМ ТА РАДІСНИМ!

У всіх школах Затишанської територіальної громади сьогодні пролунав Перший дзвоник. За парти сіли 892 учня, з них до перших класів Затишанської, Торосівської та Перехрестівської школи пішли 92 дитини, а до 11-х – 28 школярів.

16:27 01.09.2021

ЗАСІДАННЯ ДВОХ ДЕПУТАТСЬКИХ КОМІСІЙ

Сьогодні відбулося спільне засідання двох постійних депутатських комісій з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку і з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики, Регламенту та гуманітарних питань.

16:39 31.08.2021

У ДРУЖНІЙ ОСВІТЯНСЬКІЙ РОДИНІ

Серпнева конференція для вчителів – це завжди свято, нагода зустрітися дужною освітянською родиною на порозі нового навчального року. Саме у такому піднесеному настрої вчора зібралися педагоги нашої територіальної громади у Затишанському Будинку культури. Сюди прийшли і приїхали колективи Затишанського, Торосівського та Перехрестівського НВК щоб підбити підсумки пройденого шляху та намітити плани на найближчу перспективу.

10:59 31.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь