A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

НА ОДЕЩИНІ ТРИВАЄ ВАКЦИНАЦІЯ ВІД КОРОНАВІРУСУ

Пандемія Covid-19 наочно продемонструвала, якою може бути реальність без вакцин, і підкреслила життєво важливу роль імунобіологічних препаратів. За даними експертів Covid-19 заразив понад 185 мільйонів людей та спричинив 4 мільйони смертей у всьому світі, а Всесвітня організація охорони здоров’я класифікувала його як пандемію.

10:12 06.08.2021

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО” ВІДНОВИТЬ СТРАТЕГІЧНО ВАЖЛИВИЙ МАРШРУТ ДО КОРДОНУ З МОЛДОВОЮ

В рамках програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” стартував капітальний ремонт ключовий дороги південній частині Одеської області Т-16-44 КПП “Лісове” – КПП “Малоярославець Перший”, яка веде до кордону з Молдовою.

09:47 04.08.2021

В УКРАЇНІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЩЕПЛЕННЯ ВІД COVID-19 АМЕРИКАНСЬКОЮ ВАКЦИНОЮ MODERNA

Moderna – це мРНК-вакцина, яка діє за тим самим принципом, що й вакцина Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Вона також містить молекули мРНК, яка є своєрідною інструкцією до створення шипоподібного білка коронавірусу. Потрапляючи в клітини людини, вона вчить їх робити копії цього білка. Імунна система розпізнає, що білок не належить людині та виробляє антитіла до нього. Так організм вчиться, як захиститися в разі зустрічі зі справжнім вірусом.

15:08 02.08.2021

БАКИ – ЛИШЕ ДЛЯ ПОБУТОВОГО СМІТТЯ!!!

Останнім часом у селищі Затишшя склалася нехороша ситуація щодо використання сміттєвих баків. Адже чимало місцевих жителів використовують їх не за призначенням, наповнюючи їх травою, землею, цеглою, камінням та іншими будівельними відходами. Хочемо вкотре нагадати: БАКИ – ЛИШЕ ДЛЯ ПОБУТОВОГО СМІТТЯ, а не для важких відходів!

15:01 02.08.2021

ФІНІШУЄ КАПРЕМОНТ ДОРОГИ

Асфальтування проїжджої частини по вулиці Центральній в селі Торосове – на завершальному етапі.

14:45 30.07.2021

30 ЛИПНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

30 липня у світі відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують. Відповідно до законодавства, торгівля людьми – здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або утримання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, що відповідно до Кримінального кодексу України визнаються злочином.

14:20 29.07.2021

СЮРПРИЗ  ДЛЯ  БАГАТОДІТНИХ

Щороку в липні відзначається День родини. З нагоди свята працівники Затишанської селищної ради підготували сюрприз для всіх, хто проживає у громаді та має статус багатодітної сім’ї – для 151 родини передбачені добротні продуктові набори, які, сподіваємось, порадують діток і дорослих.

10:05 28.07.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ!

З метою забезпечення захисту здоров’я громадян, а також посилення боротьби з незаконним обігом пального на території Одеської області обласна державна адміністрація закликає жителів Одещини сприяти припиненню тіньового ринку нафтопродуктів на території області.

10:21 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь