A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ГОТУЮЧИСЬ ДО ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Щойно завершилося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, де розглядалися «бюджетні» питання, що виноситимуться на розгляд депутатів під час чергової сесії Затишанської селищної ради.

14:12 12.07.2021

ЩО РОБИТИ ФЕРМЕРАМ ПІСЛЯ ВІДКРИТТЯ РИНКУ ЗЕМЛІ: МОЖЛИВОСТІ ТА НОВОВВЕДЕННЯ

З 1 липня відбулось відкриття ринку сільгоспземель. Експерти роблять прогнози, противники намагаються внести свої зауваження у законодавство, держава робить впевнені кроки назустріч невідворотному. Для фермерів земельна реформа несе чимало позитивних змін, утім, породжує безліч питань. Розбираємося, як діяти фермерами після відкриття ринку та які нові можливості перед ними відкриває земельна реформа.

10:04 12.07.2021

ВМІЄМО ПРАЦЮВАТИ – ЛЮБИМО Й СВЯТКУВАТИ!

Вчора жителі Затишанської громади дружною родиною відзначили свято Івана Купала. У парку поблизу Затишанського Будинку культури яблуку ніде було впасти – з усіх навколишніх сіл зібралося чимало людей. Запальна музика, оригінальні фотозони, щедро накриті столи так і вабили прихильників активного відпочинку.

11:54 10.07.2021

У ГАННИ ПІКУЛЬ – НОВОСІЛЛЯ!

Нинішній липневий день залишиться в пам’яті цієї молодої жінки на все життя – адже сьогодні їй вручили ключі від власного будинку.

12:01 09.07.2021

ПРИВІТАЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Сьогодні Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький і начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Альона Камалівна Мирзакірова привітали колектив Захарівського відділення поліції з професійним святом.

12:19 05.07.2021

ПРИЙОМ В СЕЛІ ТОРОСОВЕ

Сьогодні Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький здійснив прийом громадян в селі Торосове.

15:25 25.06.2021

ПОРУШИЛИ ПРОБЛЕМИ, ОЗВУЧИЛИ ПРОПОЗИЦІЇ

Сьогодні особистий прийом громадян у Перехрестівському старостинському окрузі провів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький.

14:56 23.06.2021

ВЕЛИКИЙ ТРУДІВНИК І ЖИТТЄЛЮБ

У велике свято Трійці свій 90-річний ювілей відзначив житель селища Затишшя Тимофій Харлампійович Капріор. Сьогодні з привітаннями та подарунками до нього завітав селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький.

10:44 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь